Vilka är vi?

Fordonscenter Hälsingland

Här hittar du en ständig variation av fordon som bilar, 4-hjulingar, snöskotrar, båtar samt vattenskotrar. Vi har nåt för dem flesta.
Vi tar självklart ert fordon i inbyte och behöver ni hjälp med att sälja ert fordon så förmedlar vi den gärna. Vi hjälper dig med varje steg i säljprocessen allt från tvätt och rekonditionering, annonsering och visningar samt all administration kring ägarbytet vid ev affär.

Vi köper gärna ert fordon.
Av oss får du ett trevligt bemötande och en trygg affär samt pengarna direkt på kontot.

Hos oss finner ni kvalitativa fordon och vårt mål är att du som kund alltid ska vara nöjd med våra tjänster.

auto, vehicle, wheel

SAMARBETSPARTNER

Integritetspolicy (GDPR)

FORDONSCENTER HÄLSINGLAND AB HANTERING AV PERSONUPPGIFTER

FORDONSCENTER HÄLSINGLAND AB värnar om din personliga integritet. Vi strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt och att behandlingen lever upp till kraven i Dataskyddsförordningen GDPR.

Vi vill att du ska känna dig trygg i vår behandling och är därför öppna med hur dina personuppgifter behandlas av oss. I vår integritetspolicy kan du läsa om vilka personuppgifter vi samlar in om dig, i vilket syfte, hur vi behandlar dem och hur länge de lagras. Den beskriver också vilka rättigheter du har och hur du går till väga för att göra dem gällande. Du kan alltid kontakta oss med dina frågor.